Samenwerken met vertrouwen in elkaars kwaliteiten

Voor particulieren

Voor particulieren zijn wij actief op de volgende terreinen:

Belastingaangiften

Alle aangiften van de Nederlandse belastingdienst kunnen wij verzorgen. Dat begint met de inkomstenbelasting en dat eindigt met eventuele successierechten. Particulieren die het overzicht niet meer hebben in boxen, tarieven, heffingskortingen, persoonsgebonden aftrek en de zorgverzekeringswet staan wij graag terzijde.

Hypotheken en leningen

Financieringen kunnen grote gevolgen hebben voor de financiële positie van een persoon. Voor het afsluiten dient een voorgenomen besteding en een financieringsaanbod afgestemd te zijn op iemands persoonlijke situatie en mogelijkheden. Voor het vinden van een goede ‘fit’ zijn wij graag sparringpartner.

Pensioen- en verzekerings­aangelegenheden

Ook bij pensioenen en verzekeringen spelen financiële ruimte en verplichtingen en daarmee samenhangende fiscale gevolgen een belangrijke rol. Wij leggen graag verschillende opties naast elkaar en beoordelen samen waar het voordeel zit.

Scheiding, erfenis en successie

Gebeurtenissen als scheidingen en het overlijden van een naaste kunnen grote financiële en fiscale effecten met zich meebrengen. Wij zijn op de hoogte van de meest recente wetgeving en zoeken in overleg naar een optimale uitwerking.